Gjør Ditt Nyeste Hjemmeoppussing Misunnelse I Nabolaget

Folk forbedrer hjemmene av mange grunner. Noen er bare lei av hvordan hjemmet deres ser ut. Noen mennesker gjør det for å øke verdien av eiendommen deres. En kjærlighet til denne typen prosjekter er motivasjon for noen. Uansett årsak, her er noen tips om forbedring av hjemmet.

Hver eiendom er underlagt byggekoder; den kunnskapsrike kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før han kjøper. Uten riktig undersøkelse kan kravene i lokale koder og reguleringsbestemmelser utgjøre en stygg overraskelse for landeiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Fest den utette kranen i huset ditt. Vannet som er bortkastet fra lekkasjer, kan legge opp til hundrevis av liter per år, noe som fører til en høyere vannregning for deg og unødvendig sløsing med en naturressurs. Å fikse en lekkasje kan være så enkelt som å bytte ut en vaskemaskin, så det er ingen grunn til ikke å gjøre denne enkle forbedringen for hjemmet ditt.

Ha listen klar før du handler for oppussingsartikler. Å ha denne listen over varer vil tillate deg å besøke butikken bare en gang, og vil hjelpe deg å være organisert.

Mange forbedringsbutikker tilbyr klasser og treningsøkter på forskjellige områder av ombygging av hjemmet. Du kan registrere deg for disse klassene, ofte gratis, og få gode råd og tips om ting som maling, enkel VVS, skifte av lysarmaturer, hagearbeid og innredning av hjemmet. Det kan ikke bare gi deg ferdighetene til å gjøre jobben, men også ideer til ditt neste prosjekt.

Installer takvifter for å spre varme og kjøling bedre gjennom hele hjemmet. I de milde årstidene kan takvifter sørge for all kjøling du trenger. Gjennom de kaldere vintermånedene kan takviftene dine spre varm luft fra varmesystemet ditt raskere, og redusere dyre oppvarmingskostnader.

Før du gjør en større investering i landskapsarkitekturmaterialer og planter, må du ta kontakt med ditt lokale hagesenter. De fleste plen- og hagefirmaer er mer enn villige til å diskutere foreløpig landskapsdesign og strategi for lite eller ingen kostnader. Dette sikrer at du velger planter som er kompatible med dine vedlikeholdsforventninger, jordtype og mengde sol og skygge.

En stygg AC-enhet kan være lite attraktiv, men det kan være nødvendig. Sett opp ditt utvendige klimaanlegg med en trellis, eller skjul det bak en busk. Pampasgress og andre prydgress kan også brukes effektivt. Forsikre deg imidlertid om at du legger grasrøttene minst en fot fra klimaanleggets kant.

Fjern rotet fra hjemmet ditt, og det vil gi deg følelsen av et nytt rom uten bekostning av ombygging. Hvis du har ødelagte eller ubrukte gjenstander rundt hjemmet, må du kvitte deg med det. Det er ikke nødvendig å holde fast i ting du ikke bruker eller trenger.

De fleste må gjennomføre oppussingsprosjekter i en eller annen form. Vi kan alle ha forskjellige grunner til å gjøre det, men det er alltid en underliggende motivasjon for det. Enten det er for å generere et salg eller bare forbedre hjemmets funksjonalitet, er forbedring av hjemmet noe som alle liker.