Enkle Løsninger Fra En Handyman Til En Annen

Hjemmeoppussing er noe du må gjøre en gang i blant for å holde hjemmet ditt sammen. Du kan gjøre dette selv; det er mulig, eller du kan ansette noen. Rådene i denne artikkelen kan hjelpe deg.

Hver eiendom er underlagt byggekoder; den kunnskapsrike kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før han kjøper. Uten riktig undersøkelse kan kravene i lokale koder og reguleringsbestemmelser utgjøre en stygg overraskelse for landeiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Unngå flislagte benkeplater når du renoverer kjøkkenet ditt. Flislagte benkeplater er mindre sanitære enn benkeplater i granitt eller mock-stein, fordi mat og andre forurensninger kan bygge seg opp i mellomrommene mellom flisene. Tile benkeplater kan også sprekke eller til og med knuse hvis en tung tallerken blir kastet på dem, i motsetning til benkeplater laget av mer moderne materialer.

Når du arbeider med husholdningsrørprosjekter, er det alltid lurt å stenge vannet. Å stenge vannet vil forhindre potensiell rørskade under reparasjonsprosessen. Det vil også forhindre vann i å strømme inn i hjemmet ditt og forårsake kostbare vannskader som kan være en byrde å reparere.

En velkjent regel for å utføre noen form for konstruksjon, reparasjon eller renovering er å måle to ganger og kutte en gang. Dette gamle ordtaket holder fremdeles i dag under alle omstendigheter. Ved å følge denne regelen kan du unngå kostbare og tidkrevende feil knyttet til prosjekter ved å bruke mindre materialer og spare tid og krefter på arbeidskraft.

Bruk skolelim på veggpapirreparasjonene. Dette billige limet tørker klart og fungerer enten du reparerer et oppkjørt hjørne, en tåre eller en boble som ikke ble ordnet riktig når veggpapiret ble hengt. Med klemflasken kan du til og med enkelt sette limet inn på små steder.

Hvis ditt husoppussingsprosjekt innebærer å flytte apparater eller andre møbler i huset ditt, må du sørge for å legge noe ned for å beskytte gulvene dine. Spesielt hvis du har tregulv, kan det å ta ut store gjenstander gjøre et stort rot og skrape opp gulvet. Å ta noen minutter på å beskytte gulvene dine kan spare deg for mye penger i det lange løp.

Jimmy bevis på låsene på vindusrammene dine. De fleste billige vindusrammelåser kan åpnes utenfor vinduet ved å sette et tynt blad inn i sprekken og skyve. Løs dette problemet ved å oppdatere til nyere og sikrere låser. Alt du trenger å gjøre er å fjerne og sette på noen skruer!

Hvis du elsker ideen om et hjemmekontor, men bare ikke kan spare et helt rom, vær kreativ! Et stort walk-in closet eller pantry er den perfekte kandidaten til et minikontor. De fleste pantry har innebygde hyller, som er perfekte for en bærbar datamaskin, bøker, en skriver og kontorrekvisita.

Oppgaven med å oppdatere hjemmet ditt er ikke langt hentet. Selv om du kan ansette en profesjonell til å jobbe med et av prosjektene dine, kan du gjøre mange andre prosjekter selv, selv om du ikke har gjort mye av dette tidligere. Bruk følgende tips for å hjelpe deg med å lage ditt eget prosjekt.